Portfolio

Davenies School, Beaconsfield

The new two storey Jubilee building, which has been recognised in the prestigious RIBA (Royal Institute of BritishArchitects) awards, winning the RIBA National Award 2016; RIBA South Award 2016, has been brought to life by a creative and innovative design. The building consists of ten light and airy classrooms with immediate access to outdoor spaces, large terraces where learning can be taken outside, and a basement hall that opens out onto the Dell playground. Elements of C T Walters’ installation include small power, internal/external lighting, fire alarm, intruder alarm, lightning protection and IT data infrastructure.

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor
Davenies School, Beaconsfield
Time

6 Months

Costs

£300,000

Location

Beaconsfield

Project Summary

  • Type: Educational
  • Value: £300,000
  • Client: Beaconsfield
  • beforeafter