Davenies School

Davenies School, Beaconsfield

The new two storey Jubilee building, which has been recognised in the prestigious RIBA (Royal Institute of BritishArchitects) awards, winning the RIBA National Award 2016; RIBA South Award 2016, has been brought to life by a creative and innovative design. The building consists of ten light and airy classrooms with immediate access to outdoor spaces, large terraces where learning can be taken outside, and a basement hall that opens out onto the Dell playground. Elements of C T Walters’ installation include small power, internal/external lighting, fire alarm, intruder alarm, lightning protection and IT data infrastructure.


Type:  Educational
Value:  £300,000
Client:  Davenies School, Beaconsfield
Consultant:  DSDHA

See more of our recent projects

Back to Portfolio